Kestel Belediyesi’nin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini ve bu konuda gelişmiş bir bilişim alt yapısına ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan ACAR; "Kestel Belediyesi Olarak www.kestel.bel.tr internet sitesi üzerinden verdiğimiz elektronik belediyecilik hizmetlerini, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişim sağlayan e-Devlet kapısı üzerinden de sunmaya başladık" dedi.

Başkan ACAR;"Uygulama ile vatandaşlar Kestel Belediyesi tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabileceklerdir. Vatandaşlar e-Devlet’e girdiklerinde sicil bilgisi, beyan bilgileri, tahsilat bilgileri, borç bilgileri gibi sorgulamaları sistem üzerinden görebileceklerdir. e-Devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açtıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Kestel Belediyesi'ni seçerek belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanılabilir” diye konuştu.