Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde, sınırın sıfır noktasında teröristlerle dün sabaha karşı çıkan çatışmada 6'sı asker 2'si korucu, 8 güvenlik görevlisi şehit düşmüştü. Hain saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Karaaslan'ın ateşi   ilçemiz Vani Mehmet Mahallesi Gökpınar Sokak'taki baba ocağına düştü. Şehadet haberinin ardından şehidin evi Türk bayrakları ile donatılırken, Karaarslan için bugün Mihraplı Camii'nde Askeri tören düzenlendi.Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğu için Kestel'e uğurlanan Karaaslan'ın cenazesinde binlerce Bursalı gözyaşları döktü. Şehidin 1 buçuk yıl önce evlendiği eşi Ezgi Helin Karaaslan, babası İhsan Karaaslan ve annesi Naciye Karaaslan ile kardeşlerinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.Şehidimizin Cenaze Törenine Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin yanı sıra Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Ak Kestel Kaymakamı İskender  YÖNDEN, Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa IŞIK ve  çok sayıda Bursalı katıldı.