Kestel ve Köyleri Kültür  Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Mehmetcik’e Vefa Kınalı Kuzlar programı Kestel Belediyesi Yeni Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü KÖSE, Kestel Kaymakamı İskender YÖNDEN, Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR, İlçe Jandarma Komutanı Can AYHAN, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları Mahalle Muhtarları Muharip Gaziler Derneği, Askere gidecek gençler ve aileleri ile ilçe sakinleri iştirak etti. Babasultan İlahi gurubunun konseri ile başlayan program Kuranı Kerim Tilaveti, Protokol konuşmaları Slayt Gösterisi, Askere gidecek gençlere anneleri tarafından kına yakılması, Protokol tarafından gençlere Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edilmesi ve tasavvuf musikisinin sevilen sesi Mesut YAVAŞ konseri ile sona erdi.