Yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde, vatandaşların aileleri ve sevdikleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak amacı ile Kestel belediyesince sürdürülen çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan belediye başkanı Yener ACAR, “İlçe sakinlerimizin rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri amacı ile Kestel Belediyesi olarak çalışmalarımızı tamamladık. Bu kapsamda Zabıta müdürlüğü ekiplerimizce ilçe genelinde faaliyet göstermekte olan özellikle gıda üreticisi ve satıcısı esnaflarımıza yönelik olarak sürekli devam edilmekte olan kontrol ve denetimler arttırıldı. Yapılan denetimlerde tespit edilen aksaklıklar ile ilgili firma yetkilileri uyarıldı tekrarı durumunda kapatmaya kadar gidebilecek cezai işlemlerin uygulanacağı konusunda bilgilendirildiler. Bayram süresince de ilçe sakinlerimizin yaşayabileceği tüm olumsuzluklara karşı belediyemiz zabıta müdürlüğü ekipleri nöbetçi zabıta ekibi uygulaması ile vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakın olacak. Tüm cadde ve sokaklarımızda temizlik işleri müdürlüğümüzce çalışmalar yapıldı. Bu konuda yine bayram süresince temizlik işleri müdürlüğümüzce aksatılmadan çöp toplama işlemlerine devam edilecektir. İlçemizde artık bir gelenek olarak uygulanmakta olan topluca bayramlaşma bu yıl da yine bayramın birinci günü sabah saat 10:00 da Belediye Çay bahçesinde düzenlenecektir. Kısacı Kestel belediyesi olarak biz halkımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri amacı ile çalışmalarımızı tamamladık. İlçe sakinlerimiz en küçük bir olumsuzlukta belediyemiz 3721001 (4 hat) veya Alo 153 nolu hatlarımızı arayarak şikayetlerini iletebilirler. Ben şimdiden ilçe sakinlerimizin ramazan bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor, Aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.