Kestel Belediyesi ve Kestel Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen 2018 yılı yılsonu sergisi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programa Kestel Kaymakamı İskender YÖNDEN, Ak Parti Bursa 2.bölge milletvekili adayı Atilla ÖDÜNÇ, Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR, Protokol mensupları ve ilçe sakinleri iştirak etti. Protokol konuşmalarının ardından kursiyerler tarafından gerçekleştirilen gösteriler ve belge dağıtım töreni düzenlendi. Kesmek yılsonu sergisinin açılış kurdelesinin ardından sergiyi ziyaret eden protokol mensupları usta öğreticilerden ve kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Program ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yener ACAR Kestel Halk Eğitim Merkezi müdürlüğümüz işbirliğinde ilçemizde hayata geçirmiş olduğumuz KESMEK mesleki ve kültürel kurslarımızın bugün yılsonu sergisini gerçekleştiriyoruz. Bir sanayi kenti olan ilçemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının kalifiye personel bulamamaları noktasında hareketle başladığımız çalışmalarımızda kursiyerlerimiz 2017-2018 yaygın eğitim döneminde kurslarımızdan faydalanarak kurs bitirme belgelerini aldı. Kursiyerlerimiz gerek sanayide gerekse evlerinde kurslarımızdan elde ettikleri becerilerle aile bütçelerine katkı sağlarken aynı zamanda ülke ekonomisine de katkı sağlamaktalar. Bu yüzden kurslarımızın önemli bir misyonu yerine getirdiğine inanıyorum” dedi.